Арахісове масло з медом і корицею

Арахісове масло з медом і корицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. У мене арахіс був нечищений, тому я довелося чистити від лушпиння. Щоб це було легко зробити запекти арахіс в духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин. Лушпиння легко відокремилася.

2. Потім вже очищений арахіс я знову поставила в духовку, щоб він трохи підрум’яниться. Тоді його смак став більш вираженим.


3. Скласти арахіс в чашу блендера. На режимі Пульс перемолоти в крихту. Коли блендер вже не справляється з перемелюванням, почати додавати воду. Не лийте відразу всю її може знадобиться менше або більше. Дивіться по консистенції.


4. Додати мед і корицю і ще раз перемішати.


5. Я люблю їсти арахісову пасту з хрусткими тостами.