Ароматні свинячі котлети в сухарях

Ароматні свинячі котлети в сухарях – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Котлети виходять дуже соковиті і ароматні. А сухарі надають їм апетитну хрустку скоринку.

Інгредієнти

Фарш зі свинячої вирізки – 500 гр.
Сіль – за смаком
Масло вершкове – 50 гр.
Масло рослинне – 4 столові ложки
Насіння пажитника – 1 столова ложка
Порошок манго – 2 столові ложки
Чорний кмин – 1 столова ложка
Яйце куряче – 1 шт.
Коріандр цілий – 1 столова ложка
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Зіра – 1 столова ложка
Приправа для м’яса індійська – 1/2 їдальні ложки
Розмарин сушений – 1 столова ложка
Корінь імбиру – 50 гр.
Часник – 1 головка
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Морква – 1/3 шт.
Мускатний горіх – 1/2 шт.
Кардамон зелений – 7 шт.
Кардамон чорний – 2 шт.
Сухарі панірувальні – 3-4 столові ложки

Як приготувати Ароматні свинячі котлети в сухарях

Котлети готуються досить швидко. Інгредієнти для їх приготування легко знайти на ринку або в магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування котлет.


Зіру, насіння пажитника, насіння гірчиці, чорний кмин прогріти на сковороді без додавання масла близько 2 хвилин. Додати до фаршу.

Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити на вершковому маслі до рум’яного кольору.


Корінь імбиру, часник, коріандр, мускатний горіх, насіння чорного і зеленого кардамону перетерти в блендері і додати до фаршу.


Також до фаршу додати обсмажені цибулю і моркву, яйце, порошок манго, розмарин, приправу для м’яса і сіль. Зробити фарш.


Розігріти рослинну олію в сковороді, сформувати котлети і обваляти їх у панірувальних сухарях. Обсмажити з двох сторін на середньому вогні до готовності.




Блюдо готове. Приємного апетиту!