Котлети виходять дуже соковиті і ароматні. А сухарі надають їм апетитну хрустку скоринку.

Інгредієнти
| Фарш зі свинячої вирізки – 500 гр. | |
| Сіль – за смаком | |
| Масло вершкове – 50 гр. | |
| Масло рослинне – 4 столові ложки | |
| Насіння пажитника – 1 столова ложка | |
| Порошок манго – 2 столові ложки | |
| Чорний кмин – 1 столова ложка | |
| Яйце куряче – 1 шт. | |
| Коріандр цілий – 1 столова ложка | |
| Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
| Зіра – 1 столова ложка | |
| Приправа для м’яса індійська – 1/2 їдальні ложки | |
| Розмарин сушений – 1 столова ложка | |
| Корінь імбиру – 50 гр. | |
| Часник – 1 головка | |
| Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
| Морква – 1/3 шт. | |
| Мускатний горіх – 1/2 шт. | |
| Кардамон зелений – 7 шт. | |
| Кардамон чорний – 2 шт. | |
| Сухарі панірувальні – 3-4 столові ложки |
Котлети готуються досить швидко. Інгредієнти для їх приготування легко знайти на ринку або в магазині.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування котлет.


Зіру, насіння пажитника, насіння гірчиці, чорний кмин прогріти на сковороді без додавання масла близько 2 хвилин. Додати до фаршу.

Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити на вершковому маслі до рум’яного кольору.


Корінь імбиру, часник, коріандр, мускатний горіх, насіння чорного і зеленого кардамону перетерти в блендері і додати до фаршу.


Також до фаршу додати обсмажені цибулю і моркву, яйце, порошок манго, розмарин, приправу для м’яса і сіль. Зробити фарш.


Розігріти рослинну олію в сковороді, сформувати котлети і обваляти їх у панірувальних сухарях. Обсмажити з двох сторін на середньому вогні до готовності.




Блюдо готове. Приємного апетиту!
