Котлети виходять дуже соковиті і ароматні. А сухарі надають їм апетитну хрустку скоринку.
Інгредієнти
Фарш зі свинячої вирізки – 500 гр. | |
Сіль – за смаком | |
Масло вершкове – 50 гр. | |
Масло рослинне – 4 столові ложки | |
Насіння пажитника – 1 столова ложка | |
Порошок манго – 2 столові ложки | |
Чорний кмин – 1 столова ложка | |
Яйце куряче – 1 шт. | |
Коріандр цілий – 1 столова ложка | |
Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
Зіра – 1 столова ложка | |
Приправа для м’яса індійська – 1/2 їдальні ложки | |
Розмарин сушений – 1 столова ложка | |
Корінь імбиру – 50 гр. | |
Часник – 1 головка | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Морква – 1/3 шт. | |
Мускатний горіх – 1/2 шт. | |
Кардамон зелений – 7 шт. | |
Кардамон чорний – 2 шт. | |
Сухарі панірувальні – 3-4 столові ложки |
Котлети готуються досить швидко. Інгредієнти для їх приготування легко знайти на ринку або в магазині.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування котлет.
Зіру, насіння пажитника, насіння гірчиці, чорний кмин прогріти на сковороді без додавання масла близько 2 хвилин. Додати до фаршу.
Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити на вершковому маслі до рум’яного кольору.
Корінь імбиру, часник, коріандр, мускатний горіх, насіння чорного і зеленого кардамону перетерти в блендері і додати до фаршу.
Також до фаршу додати обсмажені цибулю і моркву, яйце, порошок манго, розмарин, приправу для м’яса і сіль. Зробити фарш.
Розігріти рослинну олію в сковороді, сформувати котлети і обваляти їх у панірувальних сухарях. Обсмажити з двох сторін на середньому вогні до готовності.
Блюдо готове. Приємного апетиту!