Азербайджанський плов з яловичиною та курагою

Азербайджанський плов з яловичиною і курагою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування вам знадобиться рис, м’ясо яловичини, сухофрукти, казан і різні прянощі.

Покроковий рецепт

Ріжемо цибулю і смажимо його на рослинному маслі. Потім туди ж кидаємо і обсмажуємо м’ясо, нарізане кубиками і тушкуємо до готовності.

Коли м’ясо готове, додаємо потерту моркву, сухофрукти, попередньо замочені і тушкуємо ще 15 хвилин.

Рис кидаємо в киплячу воду і варимо 7 хвилин. Потім зливаємо воду.

На дно казана наливаємо олію, додаємо різні прянощі і викладаємо рис. Рис повинен нудитися на маленькому вогні приблизно 30 хвилин. Додати трохи води, щоб рис не пригорів.

В кінці додаємо рубану зелень. Подаємо до столу гарячим!