Банановий пиріг на манці і молоці

Банановий пиріг на манці та молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Банановий пиріг

Інгредієнти

Банани – 4 шт.
Вівсяні пластівці – 150 гр.
Вершкове масло (або маргарин) – 50 гр.
Яйця – 2 шт.
Молоко – 50 мл
Манка – 100 гр.

Як приготувати Банановий пиріг на манці і молоці

Я дуже люблю бананову випічку – вона має дуже яскравий характерний смак і аромат, який переносить мене думками в теплі тропічні країни. Взагалі мені здається, що банани і випічка просто створені один для одного. Ось і сьогодні у мене настрій відвідати екзотичні краї, хоча б з допомогою бананового пирога. Готуємо і відлітаємо!

Покроковий рецепт

1. Вівсяні пластівці перемолоти на борошно. Змішати з розчавленим бананом, вершковим маслом і молоком.

2. Виходить досить рідке тісто.

3. Змастити форму для пирога рослинним маслом і викласти бананову тісто. Запекти в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин, щоб тісто трохи схопилося.

4. Поки тісто-основа печеться, що залишилися банани збити з манкою і яйцями.

5. Дістати форму з духовки і вилити яєчно-бананову суміш на основу. Поставити в розігріту духовку на 20-25 хвилин.

6. Можна подати з кулькою морозива або збитими вершками.

7. Приємного апетиту!