Виливаємо молоко в ємність (попередньо діставши його з холодильника, щоб воно було кімнатної температури).
Поступово, просіваючи через сито, додаємо борошно і ретельно перемішуємо вінчиком (щоб не утворилося грудок).
Далі додаємо яйце, какао і корицю. Все ретельно перемішуємо. Так само можна додати 1 ст. л. сиропу топінамбура для солодощі смаку.
В останню чергу додаємо соду, гашену теплою водою, перемішуємо. Тісто повинне вийти рідкуватим і тягучим ( щось середнє між тестом на млинці і оладки)
На розпечену сковороду додаємо кокосову олію і смажимо приблизно по 1-2 хвилині на кожній стороні. Ідеально подавати з ягодами і сиропом! Приємного апетиту!