Капуста білокачанна, тушкована з прянощами по-східному
Інгредієнти
Капуста – 800 гр. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 2 шт. | |
Перець гіркий – 1 шт. | |
Куркума – щіпка | |
Коріандр – 1 ч. л. | |
Чорний перець – щіпка | |
Соєвий соус – 100 мл | |
Кетчуп – 50 мл | |
Сухий імбир – ½ ч. л. |
Дуже цікавий варіант всім відомого страви – тушкованої капусти, але з неповторним присмаком Сходу. Капуста виходить гостра, так що якщо робить для дітей, то краще відмовитися від перцю
Покроковий рецепт
1. Цибулю і моркву помити, очистити. Цибулю порізати кубиками і обсмажити на сковороді на рослинному маслі до прозорості.
2. Моркву натерти на дрібній тертці і додати до цибулі.
3. Капусту тонко нашаткувати і додати до інших овочів.
4. Додати спеції і влити соєвий соус.
5. Додати кетчуп і порізаний на кільця гіркий перець. Все добре перемішати. Накрити кришкою і тушкувати до готовності. Оскільки капуста була молода у мене це зайняло 20 хвилин.
6. При подачі посипати кунжутом.