Капуста білокачанна, тушкована з прянощами по-східному

Інгредієнти
| Капуста – 800 гр. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Морква – 2 шт. | |
| Перець гіркий – 1 шт. | |
| Куркума – щіпка | |
| Коріандр – 1 ч. л. | |
| Чорний перець – щіпка | |
| Соєвий соус – 100 мл | |
| Кетчуп – 50 мл | |
| Сухий імбир – ½ ч. л. |
Дуже цікавий варіант всім відомого страви – тушкованої капусти, але з неповторним присмаком Сходу. Капуста виходить гостра, так що якщо робить для дітей, то краще відмовитися від перцю
Покроковий рецепт

1. Цибулю і моркву помити, очистити. Цибулю порізати кубиками і обсмажити на сковороді на рослинному маслі до прозорості.


2. Моркву натерти на дрібній тертці і додати до цибулі.


3. Капусту тонко нашаткувати і додати до інших овочів.

4. Додати спеції і влити соєвий соус.


5. Додати кетчуп і порізаний на кільця гіркий перець. Все добре перемішати. Накрити кришкою і тушкувати до готовності. Оскільки капуста була молода у мене це зайняло 20 хвилин.


6. При подачі посипати кунжутом.
