Простий, але смачний торт з малиновим прошарком і сирним ніжним кремом підійде на будь яке свято.

Інгредієнти
| Бісквіт: | |
| Борошно 280 – 280-300 гр. | |
| Сода – 8 гр. | |
| Сіль – 1 ч. л. | |
| Цукор – 310 гр. | |
| Яйця – 2 шт. | |
| Вершкове масло – 130 гр. | |
| Молоко – 270 мл | |
| Винний оцет – 1 ст. л. | |
| Крем: | |
| Вершковий сир – 500 гр. | |
| Вершки жирні – 100 мл | |
| Масло вершкове – 150 гр. | |
| Цукрова пудра – 150 гр. | |
| Сік малини або барвник – за бажанням | |
| Прошарок: | |
| Малина – 200 гр. | |
| Цукор – за вашим смаком | |
| Вода – опціонально | |
| Прикраса: | |
| Ягоди, фрукти, зефір… – за бажанням |
Як приготувати Бісквітний торт з сирним кремом і малиновим джемом
Сторінка: 1 2
