Борщ-борщ з яловичиною

Борщ-борщ з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Борщ в класичному виконанні необхідно готувати на м’ясному бульйоні. Базовий набір овочів складається з буряка, моркви, картоплі і цибулі, також додають свіжу або суху зелень.

Інгредієнти

Яловичина – 500 г
Буряк – 2 шт
Морква – 1 шт
Картопля – 5 шт
Цибуля – 1 шт
Томатна паста – 1 ст. л
Сіль, зелень, приправи – за смаком

Як приготувати Борщ-борщ з яловичиною

Борщ – назви цієї страви “на перше” говорить сама за себе. Головним інгредієнтом в ньому є буряк. Відмінність його від борщу полягає у відсутності в ньому капусти. Цей суп не залишить байдужим ні одного члена вашої сім’ї.

Покроковий рецепт


Ставимо каструлю з водою на плиту, доводимо до кипіння. Готуємо м’ясо, розморожуємо при необхідності, ріжемо на шматки потрібного розміру. Спускаємо м’ясо у киплячу воду, солимо за смаком, знімаємо піну і варимо на середньому вогні годину.




За цей час необхідно підготувати овочі. Буряк, моркву та цибулю чистимо, овочі натираємо на тертці, цибулю нарізаємо на шматочки. Чистимо і ріжемо картоплю.




Ставимо на плиту сковорідку, наливаємо олію. Обсмажуємо овочі, спочатку викладаємо цибулю, далі до нього додаємо буряк з морквою, тушкуємо п’ять хвилин. Додаємо томатну пасту, перець, приправи за смаком, добре перемішуємо і тушкуємо ще три хвилини.

Через годину варіння м’яса спускаємо картоплю і варимо до готовності.




Далі в суп відправляємо піджарку і додаємо нарізану свіжу або суху зелень. Закриваємо кришкою і даємо кипіти ще п’ять хвилин. Борщ готовий, подавати в гарячому вигляді зі сметаною або майонезом. Приємного апетиту!