Борщ класичний український зі свининою

Борщ класичний український зі свининою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для нашого рецепту нам знадобиться одна невелика капуста, морква, буряк (буряк), картопля, дві маленькі цибулини,томат,лавровий лист і свинячі ребра.
1)Беремо наші овочі нарізаємо кубиками, капусту ріжемо соломкою. У каструлі тушкуємо і підсмажуємо свинячі ребра.
2)Коли ребра просмажаться додаємо вершкове масло і цибулю, дві хвилини тушкуємо на меленном вогні.
3)Тепер можна додати буряк і моркву, тушкуємо на великому вогні три хвилини.
4)Додаємо картоплю і помішуючи тушкуємо з закритою кришкою 10 хвилин
5)Коли всі потушилось, кладемо в каструлю капусту,лавровий лист і сіль і наливаємо стільки води, щоб накрило всю масу, варимо до готовності, приємного апетиту.

Покроковий рецепт