Необхідні інгредієнти…
Беремо наші овочі нарізаємо кубиками, капусту ріжемо соломкою. У каструлі тушкуємо і підсмажуємо свинячі ребра.
Коли ребра просмажаться, додаємо вершкове масло і цибулю, дві хвилини тушкуємо на повільному вогні.
Тепер можна додати буряк (буряк) і моркву, тушкуємо на великому вогні три хвилини.
Додаємо картоплю і тушкуємо під закритою кришкою 10 хвилин. Іноді потрібно заглядати і помішувати.
Коли всі протушилось, кладемо в каструлю капусту, лавровий лист і сіль. Наливаємо стільки води, щоб покрило всю масу, варимо до готовності.
Подаємо смачний наваристий борщ зі свининою до столу. Приємного апетиту!