Борщ класичний український зі свининою

Борщ класичний український зі свининою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Необхідні інгредієнти…


Беремо наші овочі нарізаємо кубиками, капусту ріжемо соломкою. У каструлі тушкуємо і підсмажуємо свинячі ребра.

Коли ребра просмажаться, додаємо вершкове масло і цибулю, дві хвилини тушкуємо на повільному вогні.

Тепер можна додати буряк (буряк) і моркву, тушкуємо на великому вогні три хвилини.

Додаємо картоплю і тушкуємо під закритою кришкою 10 хвилин. Іноді потрібно заглядати і помішувати.

Коли всі протушилось, кладемо в каструлю капусту, лавровий лист і сіль. Наливаємо стільки води, щоб покрило всю масу, варимо до готовності.

Подаємо смачний наваристий борщ зі свининою до столу. Приємного апетиту!