Борщ гарячий

Борщ гарячий – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Борщ приготувати дуже швидко і просто.

Інгредієнти

Для бульйону :
М’ясо свинина – 500 г
Перець болгарський солодкий – 1 шт.
Вода – 3.5 л.
Для заправки (пасерування) овочі не очищені:
Буряк червоний столовий – 600 г
Ріпчаста цибуля – 200 г
Морква велика – 250 г
Картопля – 500 г
Томатна паста – 80-100 г
Масло рослинне – 120 г
Спеції:
Сіль – 1,5 ч. л
Перець мелений чорний – чверть чайної ложки
Запашний перець горошком – 5 шт.
Лавровий лист – 3 шт.
Часник – 2 зубчики
Для подачі:
Сметана – 120 г
Яйце варене – 4 шт.
Зелень петрушки – кілька гілочок

Як приготувати Борщ гарячий