Борщ приготувати дуже швидко і просто.
Інгредієнти
Для бульйону : | |
М’ясо свинина – 500 г | |
Перець болгарський солодкий – 1 шт. | |
Вода – 3.5 л. | |
Для заправки (пасерування) овочі не очищені: | |
Буряк червоний столовий – 600 г | |
Ріпчаста цибуля – 200 г | |
Морква велика – 250 г | |
Картопля – 500 г | |
Томатна паста – 80-100 г | |
Масло рослинне – 120 г | |
Спеції: | |
Сіль – 1,5 ч. л | |
Перець мелений чорний – чверть чайної ложки | |
Запашний перець горошком – 5 шт. | |
Лавровий лист – 3 шт. | |
Часник – 2 зубчики | |
Для подачі: | |
Сметана – 120 г | |
Яйце варене – 4 шт. | |
Зелень петрушки – кілька гілочок |