Вегетаріанський борщ Три капусти з яблуком

Вегетаріанський борщ Три капусти з яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легке овочеве перше блюдо підійде для всіх, хто стежить за харчуванням або відмовився від м’яса.

Інгредієнти

Капуста білокачанна – 200 гр
Капуста червонокачанна – 200 гр
Капуста пекінська – 100 гр
Картопля – 2 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Буряк – 1 шт
Яблуко – 50 гр
Перець болгарський – 50 гр
Оливки консервовані – 20 гр
Сіль – за смаком
Лавровий лист – 1-2 шт
Рослинна олія – 4 ст ложки
Томатна паста – 2 ст ложки

Як приготувати Вегетаріанський борщ “Три капусти з яблуком