Суп пюре з гарбуза з плавленим сиром і вершками

Суп пюре з гарбуза з плавленим сиром і вершками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мінімум витрат і максимум смаку! Насолоджуватися цим супчиком можна протягом усього холодного періоду року, він своїм смаком і яскравим кольором підніме настрій!

Інгредієнти

гарбуз – 500 гр
картопля – 400 гр 3 шт
цибуля ріпчаста – 1 шт середнього розміру
сир плавлений – 100 гр
масло вершкове – 30 гр.
вершки – 150 гр. жирність 20%
хліб – 3 скибочки
вода чиста – 1, 4 літри
зелень – щіпка за бажанням

Як приготувати Суп пюре з гарбуза з плавленим сиром і вершками