Вишуканий томатний суп з морепродуктів і нутом

Вишуканий томатний суп з морепродуктів і нутом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Вишуканий томатний суп з морепродуктів і нутом

З нуту, морепродуктів і овочів можна приготувати вишуканий томатний суп, який рекомендується подавати з маленькими часниковими грінками.

Інгредієнти:

– тушка кальмара очищена (одна штука);

– варений або консервований нут (170 г);

– стебла селери (дві штуки);

– мідії (170 г);

– лимонний перець тонкомолотий (за смаком);

– консервовані томати (170 г);

– харчова гімалайська сіль (за смаком);

– салатний цибулю білий (120 г);

– маленькі часникові сухарики для подачі (за смаком);

– овочевий бульйон міцний (420 мл);

– морква (230 м);

– арахісове масло ароматне (26 мл);

– невеликі часточки часнику очищені (дві штуки).

Процес приготування:

Почистити і добре промити всі овочі, потім тонко нашаткувати стебла селери і салатний цибулю, нарізати півколами морква, що стосується часнику, то його потрібно дуже дрібно порубати.

Підготувати невелику товстостінну каструлю, влити в неї трохи арахісової олії, додати всі вищевказані подрібнені компоненти і при періодичному помішуванні обсмажувати їх приблизно шість хвилин.

Нарізати консервовані томати і відразу ж відправити їх в каструлю, ретельно перемішати і готувати ще п’ять хвилин, далі необхідно додати достатню кількість овочевого бульйону.

Варити томатний суп ще десять хвилин, потім за смаком насипати лимонний перець і сіль, потім додати всі морепродукти і варений або консервований нут. Продовжувати готувати томатний суп з морепродуктів і нутом ще сім хвилин, потім присипати приготоване блюдо зеленню і подавати його з маленькими часниковими грінками до столу.