Брізоль із риби

Брізоль із риби – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Бризол – французький кулінарний шедевр. І скоріше, це навіть не страва, а спосіб приготування. Так як бризол – це фарш, м’ясна або куряча відбивна або, як ви вже зрозуміли, рибне філе, засмажене в яйці/омлеті. Брізоль можна робити у льєзоні, тобто в яйце додавати вершки або молоко і вже в цій суміші обвалювати основний продукт. При цьому підвищується калорійність продукту і при смаженні з’являється гарна скоринка.

Перший раз бризол я спробувала в гостях у подруги. Смак мені дуже сподобався, та й рецепт, дізнавшись він просто готується, мене порадував. Приготувати самій, ніяк не доходили руки. Мій перший бризол я вирішила приготувати з риби. (Мені здається, що найскладніше – приготувати брізоль із фаршу. При цьому потрібно більше вправності, і не факт, що страва буде ідеально. Так що, риба – кращий варіант для новачків в приготуванні бризол). У мене в морозильній камері якраз чекала цього випадку тілапія. Думаю, вона найбільше підходить до даного страві, так як не водяниста і має малу кількість кісток. Ось і рецепт бризол… Впевнена, Вашій родині брізоль із риби дуже сподобається. Спробуємо приготувати?

Покроковий рецепт