Брізоль із риби

Брізоль із риби – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти.

Блюдо потрібно готувати по одній порції.
Приготувати бризол.В тарілці розмішати виделкою одне яйце з сіллю і перцем (не збивати).

Розморозити рибне філе (як я вже писала, краще всього підійде тілапія або інше не кістляве рибне філе без шкіри). Філе промити під проточною водою, обсушити. Філе риби обваляти з обох сторін у борошні.

Потім рибу опустити в яйце, гарненько вмочити з обох сторін.

На слабкому вогні розігріти сковороду з рослинним маслом (якщо використовуєте сковороду з антипригарним покриттям, можете скоротити кількість масла). Викласти рибу на сковороду. Вилити на рибу залишки яйця.

Всі яєчко, що скло з риби потрібно зібрати лопаткою і обмазати рибу зверху (треба робити все швидко, так як яйце схоплюється моментом).

Коли яйце схопитися і злегка підсмажитися, перевернути філе. Продовжувати смажити під кришкою 3-5 хвилин на слабкому вогні. Зняти рибну бризол зі сковороди. Сковороду протерти серветкою, налити 1 столову ложку рослинної олії і смажити наступне філе риби в яєчку.

Подавати брізоль із риби можна, нарізавши шматочками, в якості закуски. Або, прикрасивши тарілку зеленню, подавати як основну страву з гарніром з картоплі з овочами.

Як ви бачите, готувати рибу зовсім не складно! Спробуйте здивувати свою другу половинку на день святого Валентина ;-). Успіху і приємного апетиту!