Відварені у власному соку моркву і брокколі під соусом з часником.
Інгредієнти
Броколі – 500 г | |
Морква – 1 шт. | |
Грецький Йогурт – 150 р. | |
Майонез – 3 ст. л. | |
Йогурт термостатный – 170 р | |
Часник – 2 зубчики | |
Перець чорний – за смаком | |
Лимонний сік – 10 г | |
Сіль – за смаком | |
Кріп – 1/2 пучка |
Відварені у власному соку овочі, в кишеньці з фольги, складуть корисний обід або вечерю. Овочі в такому кишеньці можуть не тільки отвариваться. Їх можна запекти в духовці, або на багатті. Пікантний, легкий, йогуртовий соус підкреслить смак страви. Він так само підійде до кабачків, баклажанів або відвареної картоплі. Це блюдо полюблять навіть ваші діти!
Покроковий рецепт
Брокколі промити, обрізати суцвіття від товстих стебел. Суцвіття на тонких стеблах залишити як є. З черешків зняти економкою верхній шар шкірки.
Чищенную моркву розрізати уздовж на 6-8 шматочків.
Розділивши овочі на 2 порції, укласти капусту з морквою у фольгу, посолити і полити лимонним соком.
Щільно загорнути краї фольги, формуючи повністю задрукований кишеню. Струсити щоб сіль і сік рівномірно розподілилися.
Загорнути точно також ще один шар фольги. Подібним чином приготувати 2 кишеньку.
Опустити кишеньку в каструлю з киплячою водою, закрити кришкою. Варити 15 хв. При запіканні в духовці виставити температуру 200 С і готувати в розігрітій шафі 20 хв. На грилі овочі запікаються по 10 хв з 2-х сторін. Подавати з соусом.
Для соусу часник подрібнити.
Кріп.
Змішати все з йогуртами і майонезом. Поперчити і посолити за смаком.