Брускетта (бутерброди) з помідорами і сиром

Брускетта (бутерброди) з помідорами і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Брускетта – це італійське блюдо, у вигляді бутерброда (хліб, змащений маслом з намазкой і начинкою).

Інгредієнти

Білий хліб – 3-4 шматочки
Оливкова олія – 2 ч. л.
Лимонний сік – 1 ч. л.
Сир – 20 г
Помідори – 1 шт.
Зелень – за смаком

Як приготувати Брускетта (бутерброди) з помідорами і сиром

Смачні бруссеты чудово готувати не тільки на сніданок, але і як закуску на святковий стіл.

Брускетта відноситься до середземноморської кухні. Вона являє собою невеликий запечений тост/хлібець з якою-небудь намазкой і присипкою (начинкою).

Покроковий рецепт

Хліб порізати на шматочки, змастити оливковою олією і полити свіжовичавленим лимонним соком.

Зверху викласти товстий шматок сиру, гурток помідора, присипати рубаною зеленню.

На помідори викласти ще тонкі смужки сиру.

Запікати в мікрохвильовці до рум’яності сиру. Виходять дуже смачні бутерброди. Приємного апетиту!