Брускетта – це традиційна італійська закуска. Від бутерброда вона відрізняється тим, що скибочки хліба добре просушують, а потім прожарюють

Інгредієнти
| Хліб – 2 скибочки | |
| Ветичина – 2 скибочки | |
| Помідор – 1 штука | |
| Сир – 50 грам | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець – за смаком | |
| Олія для смаження – 1 столова ложка |
Взагалі, брускетту, як багато страви італійської кухні, придумали бідняки. Що б не викидати залишки їжі, бідняки накладали їх на хліб. Але, на сьогоднішній день, брускетти готують і в багатих родинах.Кожен регіон Італії славиться своїм рецептом брускетта. Начинка для брускетта може бути будь-якою. Пропоную варіант з помідорами, шинкою і сиром. Начинку для брускетта можна приготувати заздалегідь і зберігати в герметичному контейнері.
Покроковий рецепт

Дрібно нарізати шинку і помідор.

Столову ложку масла розжарити на сковороді і обсмажити помідор і шинку.


Натерти сир, додати до шинки і помідору.


Просушити в духовці, а потім обсмажити 2 скибочки хліба. Викласти начинку на скибочки хліба. Приємного апетиту!
