Брускетта з шинкою і помідорами

Брускетта з шинкою і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Брускетта – це традиційна італійська закуска. Від бутерброда вона відрізняється тим, що скибочки хліба добре просушують, а потім прожарюють

Інгредієнти

Хліб – 2 скибочки
Ветичина – 2 скибочки
Помідор – 1 штука
Сир – 50 грам
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Олія для смаження – 1 столова ложка

Як приготувати Брускетта з шинкою і помідорами

Взагалі, брускетту, як багато страви італійської кухні, придумали бідняки. Що б не викидати залишки їжі, бідняки накладали їх на хліб. Але, на сьогоднішній день, брускетти готують і в багатих родинах.Кожен регіон Італії славиться своїм рецептом брускетта. Начинка для брускетта може бути будь-якою. Пропоную варіант з помідорами, шинкою і сиром. Начинку для брускетта можна приготувати заздалегідь і зберігати в герметичному контейнері.

Покроковий рецепт

Дрібно нарізати шинку і помідор.

Столову ложку масла розжарити на сковороді і обсмажити помідор і шинку.


Натерти сир, додати до шинки і помідору.


Просушити в духовці, а потім обсмажити 2 скибочки хліба. Викласти начинку на скибочки хліба. Приємного апетиту!