1. Брюссельську капусту відварюють в солоній воді до напівготовності. Сир (краще твердих, напівтвердих сортів) натирають на дрібній тертці. Бекон нарізають маленькими шматочками.
2. Порізаний бекон перекладають на сковорідку до вершкового масла і смажать, поки він не зменшиться в розмірах. Потім закидають брюссельську капусту і смажать на сильному вогні п’ять хвилин.
3. Далі перекладають рівним шаром у форму, посипають петрушкою, каррі, перцем. Засинають всі шаром сиру і запікають при 180 градусах в духовці. Досить п’яти хвилин, щоб утворилася сирна скоринка.
4. Блюдо із смаженою запеченої брюссельської капусти подають гарячим. В доповнення до такої капусти можна подати будь-яке м’ясне блюдо.