Брюссельська капуста по-флорентійськи з сиром

Брюссельська капуста по-флорентійськи з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Брюссельську капусту відварюють в солоній воді до напівготовності. Сир (краще твердих, напівтвердих сортів) натирають на дрібній тертці. Бекон нарізають маленькими шматочками.

2. Порізаний бекон перекладають на сковорідку до вершкового масла і смажать, поки він не зменшиться в розмірах. Потім закидають брюссельську капусту і смажать на сильному вогні п’ять хвилин.

3. Далі перекладають рівним шаром у форму, посипають петрушкою, каррі, перцем. Засинають всі шаром сиру і запікають при 180 градусах в духовці. Досить п’яти хвилин, щоб утворилася сирна скоринка.

4. Блюдо із смаженою запеченої брюссельської капусти подають гарячим. В доповнення до такої капусти можна подати будь-яке м’ясне блюдо.