Бублики в молоці, фаршировані свино-телячим фаршем

Бублики в молоці, фаршировані свино-телячим фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Випічка швидкого приготування. Кожна домогосподарка, може порадувати своїх близьких і друзів.

Інгредієнти

Бублики фаршировані – 6 Випічка швидкого приготування
фарш свино-яловичий – 300 грам
цибуля – 1 головка
сіль – за смаком
перець мелений – за смаком
твердий сир – 100 грам
молоко – літр

Як приготувати Бублики в молоці, фаршировані свино-телячим фаршем

Найпростіша випічка. Бублики фаршировані на всі випадки життя. Для приготування нам знадобитися бублики несолодкі 6 штук, будь м’ясний фарш (яловичина, свинина) 300 грам, цибуля, сіль, перець мелений, твердий сир 100 грам, літр молока. Вимочуємо бублики в теплому молоці на 10 хвилин. Поки готується бублики, швиденько у фарш додаємо подрібнену цибулю, сіль, перець за смаком і вибиваємо руками. Витягуємо з молока бублики і викладемо на змащеній маслом деко. З фаршу зліпити кульки і покласти в дірочку в бубликах. Твердий сир натерти на тертці і на кожен викласти трохи сиру. Відправити в духовку при температурі 180 С на 20 хвилин. Приємного апетиту!

Покроковий рецепт

Для приготування нам знадобитися бублики несолодкі 6 штук, будь м’ясний фарш (яловичина, свинина) 300 грам, цибуля, сіль, перець мелений, твердий сир 100 грам, літр молока.

Вимочуємо бублики в теплому молоці на 10 хвилин. Поки готується бублики, швиденько у фарш додаємо подрібнену цибулю, сіль, перець за смаком і вибиваємо руками.

Витягуємо з молока бублики і викладемо на змащеній маслом деко. З фаршу зліпити кульки і покласти в дірочку в бубликах.

Твердий сир натерти на тертці і на кожен викласти трохи сиру. Відправити в духовку при температурі 180 С на 20 хвилин. Приємного апетиту!

Відправити в духовку при температурі 180 С на 20 хвилин. Приємного апетиту!