Булки і ватрушки з сирним кремом

Булки і ватрушки з сирним кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пишні і ароматні булочки з сирною начинкою

Інгредієнти

Тісто заморожене – 1 кг
сир 20% – 300 гр
яйця курячі – 2 шт
варення яблучне – 2 ст. л.

Як приготувати Булки і ватрушки з сирним кремом

Раніше я виставляла докладний рецепт універсального солодкого дріжджового тіста з якого можна посмажити, так і спекти величезна кількість різних солодких пиріжків( тісто підходить і для солодкої випічки). Я роблю тесту багато, якщо вже взялася за дріжджі і борошно. Але використовую лише частина, а решта тісто заморожую частинами, обов’язково підписуючи кожен шматочок, а в подальшому використовую його для випічки. Потрібно лише розморозити при кімнатній температурі. Розморожування повинна бути природною, не в мікрохвильовці, інакше його властивості погіршаться. Враховуйте, що час розморожування тесту довгий, близько 3-5 годин.
При повній розморожуванні, тісто відмінно підходить і з нього виходять чудові страви.

Покроковий рецепт