Ранкова закуска угорської кухні.

Інгредієнти
| Хліб – 8 шматочків | |
| Яйця – 4 штуки | |
| Молоко – 1 столова ложка | |
| Сир твердий – 50 грам | |
| Сіль, перець – за смаком | |
| Соняшникова олія – 20 грам |
Закуска угорської кухні. Готують кениер, як правило, на сніданок, або після застіль, коли залишилося багато хліба. В середину можна додавати різні добавки – шинку, сир, паштет.
Покроковий рецепт

Хліб для приготування бундаш кениер можна взяти вчорашній. Якщо хліб занадто черствий – заправка його размочит, і він стане свіжим.
Угорці після великодніх свят використовують для цієї закуски паски.


Збити яйця віночком. Додати молоко і спеції. Збовтати до однорідності суміші.

У сковорідку налити трохи соняшникової олії(занадто велику кількість останнього зробить закуску занадто жирної).
Хлібні шматочки замочувати з обох сторін в яєчної заправці, і викладати в сковороду.
Смажити на невеликому вогні близько хвилини.

На перші готові шматочки покласти тонкі пластинки сиру.
Накрити іншим, більш гарячим шматочком.
Подавати гарячим.
