Бутерброд з яблуком і вершковим сиром

Бутерброд з яблуком і вершковим сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ви пробували бутерброди з яблуком і вершковим сиром? Спробуйте, ця закуска перевершить всі ваші очікування.

Покроковий рецепт

1. Спочатку яблука очищають від шкірки, нарізають тонкими скибочками, збризкують свіжим соком лимона, трохи присипають корицею.

2. На сковороді топлять вершкове масло і обсмажують з обох боків до рум’яної скоринки.

3. На хрусткий хліб намазують сирний сир. Зверху викладають ароматні яблука. Накривають другим скибочкою хліба.

4. Подавати бутерброди можна відразу. Вони легкі, але чудово вгамовують голод.