Бутерброд з яйцем і малиновим варенням

Бутерброд з яйцем і малиновим варенням – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Хліб чорний – 2 шматка смаженого хліба (тости)
Яйця курячі – 2 яйця некруто
Варення – 1 ст. л. малинового варення

Як приготувати Бутерброд з яйцем і малиновим варенням

.. О, я дійсно люблю Ці бутерброди. Не вдавайтеся до своєї фантазії, намагаючись уявити смак цієї страви, фотоапарат цього все одно не передасть. Це просто треба спробувати зробити. І я впевнений, після такого сніданку у вас буде відмінний день!

Покроковий рецепт

Підсмажити скибочки хліба до золотистого кольору.

Зварити 2 яйця некруто (7 хвилин), остудити, почистити.

Не крупно нарізати їх.

Смажений хліб (тост) змастити малиновим варенням, поверх викласти рубані яйця.

Приємного апетиту!