Бутерброди з авокадо і яйцем

Бутерброди з авокадо і яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це блюдо відмінно підійде на сніданок або на перекус. Після нього надовго залишаєшся ситим і повним сил і енергії.

Покроковий рецепт

Підсушуємо на сковороді два шматочки цільнозернового хліба.




Поки хліб підсушується, ставимо на плиту невелику каструльку з водою. Готуємо 2 маленькі миски, застеляємо їх харчовою плівкою, яку злегка змащуємо рослинним маслом. Розбиваємо туди по яйцю. За бажанням додаємо сіль. Загортаємо кінці плівки так, щоб яйце виявилося в мішечку. Опускаємо мішечки з яйцями в киплячу воду. Тримаємо їх там близько 2 хвилин.


На підсушений хліб кладемо розм’якшене виделкою авокадо. Зверху додаємо чорний перець за бажанням.

Розгортаємо яйце з мішечка, кладемо на хліб з авокадо і розрізаємо ножем, щоб жовток злегка розтікся по бутерброду.