Бутерброди з горбушею солоною

Бутерброди з горбушею солоною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хліб у нас для бутербродів використаний житній. Але ви може взяти свій улюблений або батон. Розрізаємо хлібні скибочки так, як вам подобається.

Відкриваємо вершковий плавлений сир. Змащуємо поверхню кожного хлібного скибочки порцією вершкового сиру.

Промиваємо свіжий невеликий за розміром огірок. Нарізаємо його тонкими скибочками. Укладаємо на одну сторону бутерброда з огіркового скибочці.

Філе солоної горбуші нарізаємо тонкими шматочками. Кладемо по шматочку рибки поруч з огірковим скибочкою.

Наступний інгредієнт для формування наших смачних бутербродів – це червона ікра. Укладаємо приблизно по половинці чайної ложки рибного делікатесу поруч з шматочком солоного горбуші.

Завершуємо формування святкових бутербродів з горбушею солоною та ікрою нарізкою з зеленого лука. Апетитні бутерброди готові, подаємо їх до столу, пригощаємо запрошених! Всім приємного перекусу!