Смачні і ситні бутерброди з кабачками і зеленню різноманітять ваше меню. Готувати їх просто, потрібний мінімальний продуктовий набір.
Інгредієнти
Молодий Кабачок – 1 шт. | |
Хліб – 10 лом. | |
Майонез – 4 ст. л. | |
Часник – 1-2 зуб. | |
Зелень – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком | |
Масло рослинне – 50 мл |
Для приготування апетитних бутербродів спочатку приділимо час кабачків. Їх потрібно буде нарізати на кільця, приправити спеціями і обсмажити в рослинній олії. Потім покладемо кабачкові кільця на хлібні скибочки, змастимо часниковим соусом і присыплем зеленню. Виходить ситна закуска, до того ж – бюджетна!
Покроковий рецепт
Отже, для рецепта знадобиться молодий кабачок. Очищаємо його від тонкої шкірки, нарізаємо на кільця товщиною 5 мл. Укладаємо кабачкову нарізку в миску, присипаємо сіллю і меленим перцем. Перемішуємо. Якщо кабачки дадуть сік, злити його.
Приготуємо відразу соус із майонезу і часнику. Досить просто змішати майонез з пропущеним через прес часником і перемішати. Часник можна також подрібнити за допомогою терки.
Основа наших овочевих бутербродів – скибочки хліба. Для естетичності готового страви пропонуємо вирізати з скибочок круглі заготовки з допомогою кулінарного кільця. За розміром – як кільця кабачків.
Кільця кабачків обсмажуємо в рослинному маслі. Складаємо їх зі сковороди на паперові серветки або рушники, щоб видалити надлишки масла.
Кабачки укладаємо на хлібні заготовки.
Зверху змащуємо їх часниковим соусом і присипаємо нарізкою зі свіжої зелені.
Приємного всім перекусу!