Яєчний сендвіч

Яєчний сендвіч – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Яєчний сендвіч

Цей сендвіч є одним з найпростіших бутербродів, особливо, якщо у Вас є готові варені яйця в холодильнику. Найкращим поєднанням для такого бутерброда буде підсмажений житній хліб і додавання порошку каррі в яєчний салат, що дає чудовий смак всьому бутерброду.

На один бутерброд необхідно одне яйце. Для створення бутерброда нам буде потрібно: Одне велике яйце, пару ложок майонезу, пара ложок селери, ложка дрібно нарізаного зеленого цибулі, порошок каррі (за смаком), сіль і перець (за смаком), один лист салату, пару шматочків житнього хліба.

1. Зваріть яйце. Для цього помістіть його в каструлю і залийте холодною водою, щоб вона обов’язково покривала яйце хоча б на пару сантиметрів. Додайте у воду ложку оцту або солі, для того, щоб під час варіння яйце не урвався. Закрийте кришкою і варіть при сильному нагріванні до кипіння, потім знизьте нагрівання до слабкого кипіння і варіть п’ятнадцять хвилин. Можна після закипання взагалі зняти з плити і залишити на столі на п’ятнадцять хвилин. Після цього дістаньте яйце з гарячої води і охолодіть його в холодній воді. Очистіть від шкаралупи.

2. Наріжте яйце маленькими кубиками або розімніть його виделкою. Покладіть майонез і перемішайте.

3. Селера дуже дрібно наріжте, покладіть до яєць.

4. Додайте зелений лук.

5. Все інше додається за смаком. Перемішайте. Салат готовий.

6. Шматочки житнього хліба підсмажте. Це можна зробити в тостері, тоді хліб буде більш сухою. А можна підсмажити у вершковому маслі на сковорідці. Вибирайте самі, як більше подобається.

7. Покладіть на один шматочок яєчний салат і прикрийте зверху другим шматочком.