Бутерброди з сьомгою і яйцем

Бутерброди з сьомгою і яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Французький батон нарізати. Шматочки обсмажити на рослинному маслі з обох боків до золотистого кольору.

Яйця збити у глибокій мисці. Смажити на вершковому маслі на сковороді, періодично перемішуючи.

Шматочки смаженого хліба викласти на плоску тарілку. На кожен тост викласти по листку салату. На салат викласти по 2 чайні ложки смаженого яйця.

Червону рибу нарізати на тонкі смужки. Кожен шматочок згорнути рулетиком. Прикрасити бутерброд вийшла трояндочкою з риби і зеленню.
Приємного апетиту!