Чізкейк з манговим желе в келиху

Чізкейк з манговим желе в бокалі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Чізкейк з манговим желе в келиху

Унікальний десерт, який можна приготувати швидко. Такий варіант страви, можливо, зустріти в кафе або ресторанах. Але, коли хочеться порадувати близьких справжньої високої французької кухні зовсім не обов’язково виходити з дому. Цілком можливо приготувати представлений десерт самостійно.

250 грам сиру;

2 яйця;

ваніль на кінчику ножа або ванільний цукор;

склянка борошна;

дві ложки вершкового масла;

1 манго;

пакетик желатину;

100 мл вишневого соку.

1. Сир розімніть з цукром виделкою.

2. В окремій ємності збийте яйця до стану піни і змішайте з сиром. Збийте інгредієнти в блендері, додайте ванільний цукор і борошно.

3. Силіконову форму змастіть вершковим маслом і вилийте тісто. Надішліть готуватися чізкейк на двадцять хвилин.

4. Манго наріжте красиво.

5. У вишневому соку розчиніть желатин.

6. Готовий чізкейк обріжте по діаметру келиха. Викладіть його на дно посуду. Зверху покладіть манго і залийте масою. Відправте в холодильник застигати до готовності.