Деруни з ковбасою

Деруни з ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Класичні російські картопляні деруни з додаванням вареної ковбаси. Може подаватися як гарнір і як самостійне блюдо.

Покроковий рецепт

Беремо картоплю, трохи будь вареної ковбаси, борошно, цибуля, яйце, часник, зелень і масло для смаження.


Картоплю натираємо на крупній тертці, ковбасу і цибулю і зелень нарізаємо як можна дрібніше ( Ковбасу теж можна пропустити через тертку) видавлюємо часник. Змішуємо всі інгредієнти і ретельно замішуємо до отримання відносно однорідної маси.

Нагріваємо олію на сковороді, формуємо невеликі “котлетки” і смажимо.

Кожна сторона смажиться не більше 1-2 хвилин, не забуваємо перевертати. Складати готові деруни краще в посуд накриту паперовим рушником, що б воно ввібрало зайве масло після смаження.

Дожариваємо останню партію і готово! Особливо смачні деруни виходять при подачі гарячими і зі сметаною. Приємного апетиту !