Вишні в сметанному желе – десерт, який переважно вживати в спекотні дні
Інгредієнти
Сметана – 300 гр. | |
Вишня – 100 гр. | |
Цукор – 75 гр. | |
Желатин – 15 гр. |
Ніжний і красивий десерт – адже погодьтеся – так красиво червоний колір виглядає на білому тлі – в міру солодкий, трохи кислий, з приємним вершковим смаків – чудовий десерт для спекотного літнього вечора
Покроковий рецепт
1. Желатин замочити в мінімальній кількості води і дати йому настоятися хоча б 30 хвилин.
2. Вишні помити, видалити кісточки.
3. У сметану додати цукор. Желатин розпустити, підігрів його на плиті. Потім ввести в сметану. Добре перемішати.
4. Залити сметанне желе в чашечки (я вибрала чорні, щоб був контраст з білим). Розкласти по колу і в центрі вишні.
5. Поставити в холодильник до повного застигання. У мене це зайняло не більше півгодини. Подаємо десерт охолодженим. Насолоджуйтесь!