Десерт – вишні в сметанному желе

Десерт – вишні в сметанному желе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вишні в сметанному желе – десерт, який переважно вживати в спекотні дні

Інгредієнти

Сметана – 300 гр.
Вишня – 100 гр.
Цукор – 75 гр.
Желатин – 15 гр.

Як приготувати Десерт – вишні в сметанному желе

Ніжний і красивий десерт – адже погодьтеся – так красиво червоний колір виглядає на білому тлі – в міру солодкий, трохи кислий, з приємним вершковим смаків – чудовий десерт для спекотного літнього вечора

Покроковий рецепт

1. Желатин замочити в мінімальній кількості води і дати йому настоятися хоча б 30 хвилин.

2. Вишні помити, видалити кісточки.

3. У сметану додати цукор. Желатин розпустити, підігрів його на плиті. Потім ввести в сметану. Добре перемішати.

4. Залити сметанне желе в чашечки (я вибрала чорні, щоб був контраст з білим). Розкласти по колу і в центрі вишні.


5. Поставити в холодильник до повного застигання. У мене це зайняло не більше півгодини. Подаємо десерт охолодженим. Насолоджуйтесь!