Шоколадний десерт з ряжанки

Рецепт ніжного шоколадного десерту. Ніхто з тих, хто спробував не здогадається, що він приготований з такого корисного продукту як ряжанка

Інгредієнти

желатин – 10 грам
ряжанка 2-4% жирності – 250 мл
какао-порошок – 3 столові ложки
пісочне печиво з шоколадною крихтою – 2 штуки

Як приготувати Шоколадний десерт з ряжанки

Це варіант домашнього солодкого десерту відмінна заміна купівельними солодощів і випічки. Підходить для дітей від трьох років.

Покроковий рецепт


Желатин залити гарячою водою 70-80 градусів і помішувати до повного розчинення гранул. Дати трохи охолонути.

В піали подрібнити печиво, але не дрібними шматочками, інакше воно перетвориться в кашку.

В окремій мисці змішати ряжанку і какао-порошок. Додати туди остиглий желатин і ретельно розмішати.


Залити отриманою масою крихти з печива і поставити в холодильник на 2 години до повного загустіння. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Фруктовий йогуртовий торт з желатином (без випічки)