Шоколадний десерт з ряжанки

Шоколадний десерт з ряжанки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це варіант домашнього солодкого десерту відмінна заміна купівельними солодощів і випічки. Підходить для дітей від трьох років.

Покроковий рецепт


Желатин залити гарячою водою 70-80 градусів і помішувати до повного розчинення гранул. Дати трохи охолонути.

В піали подрібнити печиво, але не дрібними шматочками, інакше воно перетвориться в кашку.

В окремій мисці змішати ряжанку і какао-порошок. Додати туди остиглий желатин і ретельно розмішати.


Залити отриманою масою крихти з печива і поставити в холодильник на 2 години до повного загустіння. Приємного апетиту!