Десерт з яблук Жіночий каприз

Десерт з яблук Жіночий каприз – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вимиваємо яблука і лимон.
Для швидкого приготування, яблука нарізаємо дрібно.


Засипаємо все в сотейник і додаємо воду. Додаємо воду і сік лимона, кількість води залежить від ваших уподобань. Чим менше води, тим густіше джем. Доводимо масу до кипіння, ставимо на самий маленький вогонь і тушкуємо 10 хв.

Вимикаємо наші яблука і знімаємо з вогню. Додаємо мед і даємо настоятися 5 хв.


Дуже важливо! Насіння льону додаємо лише після того, як настоїться мед, або ваш джем придбає смак вівсяної каші.

Я рекомендую охолодити суміш до кімнатної температури і лише потім довести до стану пюре нашу страву. Я використовувала занурювальний блендер, але перемелюю все так щоб залишилися шматочки.

Подаємо страву кімнатної температури, а для того щоб задовольнити ще й естетичні потреби, рекомендую красиво подати з шматочками лимона. Приємного Вам апетиту!