Десерт Заповни рот

Десерт Заповни рот – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Наливаємо в казан (а якщо немає, то можна використовувати глибоку сковороду) соняшникова олія. Обсмажувати на середньому вогні. Коли олія нагріється, засипаємо борошно і починаємо перемішувати (можна використовувати дерев’яні ложки для перемішування).

Після того, як мука стане золотистого кольору, засипаємо половину цукру, тобто 425 р.



Продовжуємо перемішувати. Після того, як суміш стала коричневого кольору, додаємо води (консистенція повинна вийти як ніби замішуєте тісто))
Далі засипаємо цукор, що залишився і все добре перемішуємо.

Даємо консистенції охолонути (так простіше буде ліпити кульки).

Робимо кульки.
Прибираємо в холодильник. Подаємо гарячими. Приємного апетиту!