Десертний салат з ожини, абрикосів і сиру Фета

Десертний салат з ожини, абрикосів і сиру Фета – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат сповнений свіжих ягід, фруктів, кукурудзи і сиру. Доповнює закуску вершково-абрикосова заправка!

Покроковий рецепт

1. В окремій ємності перебити один абрикос в пюре. Додати йогурт і спеції. Добре перемішати заправку.

2. Промити листя шпинату, салату латук або іншої зелені, при необхідності порвати руками.

3. В глибокому салатнику вистелити листя шпинату, посолити, перемішати.

4. Зверху викласти ягоди ожини.

5. Абрикос нарізати скибочками і додати до інгредієнтів.

6. Викласти рубаний мигдаль, покришити сир Фета. Заправити страву соусом і подавати до столу.