Десертний салат з вишні і персиків

Десертний салат з вишні і персиків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий літній фруктовий мікс з йогуртом, який ідеально підійде як для шведського столу на сніданок або як нежирного десерту. Вино, персики і вишні з ложкою медового грецького йогурту.

Інгредієнти

персики – 400 г розрізані навпіл, без кісточок, потім тонко нарізаний
вишня – 400 г без кісточок і розрізані навпіл
меленої кориці – 1 чайна ложка
червоного вина – 2 склянки недорогого, типу Мерло
цукрової тростини – 3/4 склянки
простого знежиреного грецького йогурту – 1 1/2 чашка
ванільного екстракту – 1 чайна ложка
якісний мед – за смаком

Як приготувати Десертний салат з вишні і персиків

Готуючи цей фруктовий салат я роблю сироп з червоного вина і дотримуюся такої техніки. Спочатку я варю вино і цукор разом, щоб вийшов сироп. І замість того, щоб додати фрукти і варити їх на повільному вогні, я фрукти заливаю винним сиропом і мариную їх близько 1 години.

Покроковий рецепт

Покладіть нарізані персики і вишню у велику миску. Посипте корицею, перемішайте, відкладіть в сторону.

Змішайте вино і цукор в каструлі. Нагрійте на сильному вогні протягом 5 хвилин, поки цукор повністю не розчиниться.

Залити гарячим винним сиропом фрукти. Накрити кришкою і залишити на 1 годину, нехай остигає.

У маленькій мисці змішайте грецький йогурт, екстракт ванілі і мед.

Подавайте варені фрукти у вині з невеликою кількістю вареного сиропу і ложкою медового грецького йогурту. Приємного апетиту!