Десертний суп з ананасів і карамелізованих абрикосів

Десертний суп з ананасів і карамелізованих абрикосів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У промитих абрикосів видалити кісточки, потім м’якоть цих соковитих фруктів нарізати маленькими шматочками.

Підготувати товстостінну не дуже велику каструлю, влити в неї трохи питної води, насипати коричневий цукор, перемішати і довести суміш до кипіння.

Після того, як вода почне кипіти, додати м’яке масло і нарізані абрикоси. Продовжити процес готування при періодичному помішуванні ще хвилини три-п’ять на самому сильному вогні, щоб фрукти карамелізувались.

Як тільки шматочки абрикос трохи карамелизуются, можна додати подрібнені листочки базиліка.

У заздалегідь підготовлені тарілки влити ананасовий сік, потім розкласти рівними порціями вміст каструлі.

Прикрасити приготований десертний суп ягодами малини і цілими листочками базиліку, потім подавати до столу.