Дитячий курячий супчик з рисом

Дитячий курячий супчик з рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хочу вам розповісти про смачний супчик для малюків який нікого не залишить байдужим.

Покроковий рецепт



Розморожуємо курку (філе, стегно), кладемо в закипілу воду, додаємо лавровий лист (якщо немає алергії) і варимо 30 хвилин. Знімаємо м’ясо, зливаємо бульйон, знову набираємо чисту воду і доводимо до кипіння, після чого кладемо курку назад. Це необхідно щоб всі шкідливі хімікати з м’яса вийшли.
Після цього дістаємо м’ясо, чистимо картоплю, ріжемо її кубиками (дитина так менше давитися) і кладемо в каструлю з бульйоном.

Поки картопля вариться чистимо моркву кубиками, мельчим цибуля (дітки його дуже не люблять), видавлюємо часник. Висипаємо все в каструлю з картоплею.

Після того, як додали овочі переходимо до рису. Його необхідно промити до прозорості.

Після того як рис промили, його потрібно додати в каструлю з овочами і варити на середньому вогні приблизно 20 хвилин (залежить від виробника). Так само моя дитина дуже любить коли я замість рису кладу в суп, вермішель.
Як ми бачимо супчик вже придбав золотистий колір за рахунок моркви.

Додаємо ще раз сіль за смаком, перець (якщо дитина їсть). Я додаю солодкий перець. Можна додати зелень кропу, цибулі, петрушки (дивіться по своїй дитині).

Смачний супчик готовий. Приємного апетиту!