Підійде для тих, хто на дієті, або стежить за правильним харчуванням.

Інгредієнти
| Куряче філе – 1 кілограм | |
| Помідори, болгарський перець, листя салату – до 1 кілограма | |
| Твердий сир – 200 грам | |
| Яйця – 1 штука | |
| Молоко – 50 грам | |
| Вершки – 20 грам | |
| Спеції – за смаком | |
| Олія для смаження – за смаком |
Корисний вечеря з салату, овочів і курки під вершковим соусом. Листя салату можна скручувати, як млинці.
Покроковий рецепт


Овочі (помідор, перець) помити і нарізати тонкою соломкою.

Сир натерти на дрібній тертці.

Курку промити, просушити паперовим рушником.
Сковорідку розігріти, налити олію і покласти шматочки курки на обжарку. Прожарювати на великому вогні 15 хвилин, постійно перемішуючи.

Змішати яйце з молоком. Посолити і додати спеції. Можна нарізати зубчик часнику.
Нанести соус на попередньо викладені листя салату.

Підсмажені шматочки курки покласти на салат.

Додати овочі, а зверху посипати тертим сиром. Приємного апетиту!
