Підійде для тих, хто на дієті, або стежить за правильним харчуванням.
Інгредієнти
Куряче філе – 1 кілограм | |
Помідори, болгарський перець, листя салату – до 1 кілограма | |
Твердий сир – 200 грам | |
Яйця – 1 штука | |
Молоко – 50 грам | |
Вершки – 20 грам | |
Спеції – за смаком | |
Олія для смаження – за смаком |
Корисний вечеря з салату, овочів і курки під вершковим соусом. Листя салату можна скручувати, як млинці.
Покроковий рецепт
Овочі (помідор, перець) помити і нарізати тонкою соломкою.
Сир натерти на дрібній тертці.
Курку промити, просушити паперовим рушником.
Сковорідку розігріти, налити олію і покласти шматочки курки на обжарку. Прожарювати на великому вогні 15 хвилин, постійно перемішуючи.
Змішати яйце з молоком. Посолити і додати спеції. Можна нарізати зубчик часнику.
Нанести соус на попередньо викладені листя салату.
Підсмажені шматочки курки покласти на салат.
Додати овочі, а зверху посипати тертим сиром. Приємного апетиту!