Дієтичний пиріг з вівсянки без борошна!

Дієтичний пиріг з вівсянки без борошна! – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Варіант приготування пирога без борошна доступний кожному, навіть починаючому кулінару! Має чудовий запах, лимонний смак, з хрусткими горішками та родзинками )).

Інгредієнти

сирої вівсянки – 2 чашки
коричневого цукру – 1 / 2 склянки
родзинок – 1/3 чаші
подрібнених волоських горіхів – 1 столова ложка можна будь-які
порошку для випічки – 1 чайна ложка
знежиреного молока – 1 1/2 чашки
лимонний сік – 1/2 чашки або за смаком
вершкового масла розтопленого – 2 столові ложки
куряче яйце – 1 велика (збите)
олія – для змащування форми

Як приготувати Дієтичний пиріг з вівсянки без борошна!

Під час дієти зовсім необов’язково обмежувати себе в солодкому. Необхідно знати які десерти припустимі і такі рецепти мати під рукою. Представляємо вам дієтичний, низькокалорійний лимонний пиріг без додавання борошна.

Покроковий рецепт

1. Вівсяні пластівці змішайте з цукром (краще брати коричневий), родзинками, подрібненими волоськими горіхами, і розтопленим вершковим маслом і молоком.

2. Додати порошок для випічки (розпушувач), перемішати.

3. Додати згідно рецептури або за смаком лимонний сік (не додавайте все відразу, пробуйте по своєму смаку!).

4. Збийте одне яєчко, додайте в «вівсяне» тісто і гарненько перемішайте.

5. Змастіть форму маслом і вилийте тісто.

6. Поставте випікатися запіканку в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів. Випікайте на середньому вогні пиріг протягом 30-35 хвилин.