Варіант приготування пирога без борошна доступний кожному, навіть починаючому кулінару! Має чудовий запах, лимонний смак, з хрусткими горішками та родзинками )).
Інгредієнти
сирої вівсянки – 2 чашки | |
коричневого цукру – 1 / 2 склянки | |
родзинок – 1/3 чаші | |
подрібнених волоських горіхів – 1 столова ложка можна будь-які | |
порошку для випічки – 1 чайна ложка | |
знежиреного молока – 1 1/2 чашки | |
лимонний сік – 1/2 чашки або за смаком | |
вершкового масла розтопленого – 2 столові ложки | |
куряче яйце – 1 велика (збите) | |
олія – для змащування форми |
Під час дієти зовсім необов’язково обмежувати себе в солодкому. Необхідно знати які десерти припустимі і такі рецепти мати під рукою. Представляємо вам дієтичний, низькокалорійний лимонний пиріг без додавання борошна.
Покроковий рецепт
1. Вівсяні пластівці змішайте з цукром (краще брати коричневий), родзинками, подрібненими волоськими горіхами, і розтопленим вершковим маслом і молоком.
2. Додати порошок для випічки (розпушувач), перемішати.
3. Додати згідно рецептури або за смаком лимонний сік (не додавайте все відразу, пробуйте по своєму смаку!).
4. Збийте одне яєчко, додайте в «вівсяне» тісто і гарненько перемішайте.
5. Змастіть форму маслом і вилийте тісто.
6. Поставте випікатися запіканку в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів. Випікайте на середньому вогні пиріг протягом 30-35 хвилин.