Домашні котлети в паніровці

Домашні котлети в паніровці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропонуємо вам приготувати смачні котлети з м’ясного фаршу по-домашньому. Основний інгредієнт страви – це змішаний фарш зі свинини і яловичини. Інші подробиці в рецепті.

Інгредієнти

Фарш м’ясний – 400 гр
Цибуля – 0,5 шт.
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Хліб – 100 гр
Молоко – 100 мл
Масло рослинне – 40 мл
Сухарі панірувальні – 6 ст. ложок

Як приготувати Домашні котлети в паніровці

Для приготування домашніх котлеток вам потрібно фарш, зроблений з яловичини і свинини. Ми його доповнимо хлібом, попередньо замоченим в молоці. А також нам потрібен буде ріпчасту цибулю і спеції. Готувати будемо на сковороді в рослинному маслі.

Покроковий рецепт

Отже, в миску поміщаємо розморожений фарш. Очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю. Переправляємо цибулину на обробну дошку, подрібнюємо його у формі дрібних кубиків. Цибульну нарізку поміщаємо в миску до фаршу.

Доповнюємо інгредієнти в мисці хлібом, попередньо замоченим в молоці. М’якушка хліба після замочування слід віджати.

Тепер інгредієнти потрібно приправити спеціями. Ми використовуємо мелений чорний перець і сіль.

З ретельністю інгредієнти перемішуємо. Основа для котлеток готова.

З отриманого м’ясного фаршу формуємо круглі або овальні котлети. Обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

Перекладаємо котлети в паніровці на сковороду в розігріту олію. Обсмажуємо з двох сторін до повної готовності. В процесі на сковороду можна влити трохи кип’яченої води.

Смачні домашні котлети з м’ясного фаршу в паніровці готові! Подаємо з вашим улюбленим гарніром! Приємного апетиту!