Котлети готуються швидко, а виходять дуже смачними. Подобаються всім – від маленьких дітей до старшого покоління.
Інгредієнти
Фарш м’ясний – 0.5 кг | |
Цибуля – 1 велика цибулина | |
Білий хліб – 3 шматочки | |
Молоко – 0.5 склянки | |
Яйця – 3 штуки | |
Соєвий соус – 1 чайна ложка | |
Сіль – За смаком | |
Перець – За смаком | |
Рослинне масло – Змастити сковороду |
Смачні домашні котлети люблять практично всі, а в нашій родині котлетки розходяться настільки швидко, що не встигла їх навіть красиво сфотографувати для рецепта.
Покроковий рецепт
Розламати в мисці хліб, залити його молоком, залишити “розмокати” на 3-5 хвилин. Замість хліба можна використовувати сухарі. Хліб, розмочений в молоці, додасть котлеткам м’якість і соковитість. Подрібнити хліб в кашку.
Фарш викласти в миску, додати 3 яйця, сіль і перець за смаком.
Я зазвичай беру домашній фарш – це суміш яловичого і свинячого фаршу в рівних пропорціях. Котлетки виходять смачними з будь-яким фаршем: курячим, з індички, яловичим.
Нарізати дрібно, кубиками по 0,5 см, велику цибулину. Якщо цибулі буде приблизно стільки ж, скільки фаршу котлети вийдуть тільки смачніше.
Викласти всі інгредієнти, перемішати до однорідної маси. Додати чайну ложку соєвого соусу. Хороший, натурально зварений соєвий соус розкриває смак кожного інгредієнта страви. Я використовую Кіккоман.
Зліпити з фаршу котлетки, покласти на розігріту сковороду. Смажити на середньому вогні 20-30 хвилин до готовності. Котлети чудово поєднуються з овочевими салатами, картопляним пюре, гречкою та іншими гарнірами.
Приємного апетиту!