Домашні котлети з свинячого фаршу з вівсянкою

Домашні котлети з свинячого фаршу з вівсянкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт Я дізналася випадково. Мені він дуже сподобався, готую його не перший раз тому готова поділитися корисною інформацією

Покроковий рецепт

Секрет приготування цієї страви в вівсянці. Я беру вівсянку швидкого приготування. Якщо візьмете звичайні вівсяні пластівці, то Вам доведеться їх подрібнювати щоб вони були м’якші.
На 500гр фаршу я відправляю 70гр вівсяних пластівців і перець

відразу додаю яйця

і перемішую

Щоб котлетки вийшли соковиті – соковиті нам знадобиться цибулю і дрібна терка, натираємо цибулю на терці …

Вливаємо це все м’ясо, чистимо ще 2 цибулини. Одну дрібно нарізаємо і додаємо у фарш

Тепер беремо часник, можна в принципі і не додавати його, але оскільки у мене всі люблять часник я натираю його так само як і цибулю на дрібній тертці і закидую в фарш

Котлети готуються дуже швидко, коли все перемішайте і залишіть на столі на 10 хв, щоб вівсянка набухла, а тим часом другу цибулину нарізаємо півкільцями, беремо каструльку і кладемо на дно кільця цибулі

Далі обсмажуємо до рум’яної скоринки

Після обжарювання кладемо в нашу каструльку

Коли обсмажили всі котлети, вкладаємо їх в каструльку наливаємо воду

Ставимо на вогонь на 20-25 хв
І, вуаля!

Приємного апетиту