З отриманого у нас млинцевого тесту починаємо піч тонкі блиночки і складати їх стопкою.
Підготуємо начинку. Сир викладаємо в миску, засипаємо цукор.
Добре перетираємо інгредієнти. Сирна начинка для домашніх млинців готова.
Приступаємо до формування млинців з сирною начинкою. На тарілці маємо блінок. На одну сторону викладаємо приблизно 1,5 столових ложки солодкої сирної маси.
Млинець згортаємо у формі конвертика. Поступаємо аналогічно і з іншими млинцями.
Щоб краї блінков добре закріпилися, обсмажимо їх на сковороді з двох сторін.
Підсмаживши млинець з сирною начинкою з одного боку, перевертаємо його.
Відразу подаємо блінкі з сиром до столу. Всім приємного апетиту!