Домашній гарячий шоколад

Домашній гарячий шоколад – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розламайте темний шоколад на невеликі шматочки, перекладіть в миску.

У чашці нагрійте молоко до 50°С (не перегрейте!).

Тепер чашку з молоком поставте на водяну баню і порціями всипайте шоколад. Постійно помішуйте. Шоколад буде поступово розчинятися. Нагрівайте молоко до тих пір, поки він повністю не розчинитися.

Тепер візьмемо маршмеллоу і харчовим фломастером (або гелем) намалюємо веселі мордочки сніговиків.

Напій і прикраса готово! Можна розлити гарячий шоколад по чашечці і прикрасити його сніговиками. Насолоджуйтесь!