Перець, фарширований сиром із зеленню

Перець, фарширований сиром із зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Перець, фарширований сир із зеленню підійде для тих, хто дотримується посту

Інгредієнти

Перець болгарський червоний – 2 шт.
Сир – 500 гр.
Зелень – 1 пучок
Сметана – 3 ст. л.
Перець чилі – 1 шт.
Сіль – за смаком

Як приготувати Перець, фарширований сиром із зеленню

Зараз якраз сезон болгарського перцю. І поки це яскравий смак і дуже корисний овоч продається на кожному розі і коштує дешево потрібно неодмінно приготувати з нього безліч страв холодних і гарячих. Одне з них пропоную сьогодні – пер, фарширований сиром і зеленню з перцем чилі

Покроковий рецепт

1. Перець помити, обсушити. Розрізати навпіл і вирізати серцевину.

2. Зелень (у мене кріп і петрушка) помити, обсушити і дрібно нарізати. Перець чилі помити, нарізати маленьким шматочками. Змішати сир, зелень, чилі і сметану. Посолити.

3. Нафарширувати половинки перцю і запекти в духовці 40 хвилин при 180 градусах.

4. Подаємо до столу. Приємного апетиту!