Домашній майонез

Домашній майонез – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти.

Для збивання інгредієнтів я використовую занурювальний блендер і високий мірний стакан. Взяти свіжі жовтки, перекласти їх в ємність для збивання, додати гірчицю, сіль і цукор, добре збити.

Додати частинами масло (зовсім трохи), продовжувати збивати. Коли маса трохи загусне, сміливо додати масло, що залишилося, продовжувати збивати. (Якщо влити масло відразу, консистенція не вийти однорідною і майонез расслоиться).

Додати свіжовичавлений сік лимона, збивати масу до густої консистенції. Домашній майонез готовий! Можна зберігати в холодильнику приблизно до 5-ти днів, а можна відразу заправляти салат. Приємного апетиту!